スポンサーサイト

Posted by KorNgIF(こーん) KorN (こーん)  on --.--
Category : スポンサー広告
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Posted by KorNgIF(こーん) KorN (こーん)  on 30.2010
Category : CS動画or画像
1:5で状況的にも、心理的にも追い詰められての、ラウンドゲット「窮鼠猫を噛む」「四面楚歌」「背水の陣」「苦肉の策」様々な言葉が当てはまる名場面だと思います。


PlayDH Qualifier: keiz vs RAGE

Comment

鈥淓mak kamu ada di rumah ke?Seraya dia berdiri di hadapanku,Aku kehairanan. Gambar ibu erat di pelukannya.Aku berusaha menghubungi Cikgu Hamdan. 鈥?Lelaki tua bergelar datuk itu segera mendekati wajah bersih milik Aminah.Minah seperti lembu yang dicucuk hidung.faham tu.鈥濃€淎ku faham Nurul dan aku akan sentiasa ingat kata-kata kau.aku ingat nak study kat dalam bilik je.鈥濃€淎la kau ni Nurul asyik study jesekali sekala kena rest jugak Baru otak dapat memproses dgn lancar鈥濃€淗ahaha ye la kau tuaku tngok kau asyik rest je tapi tak lancar pon. Dan jangan lupa date kita petang ni.
jordan 5 metallic silver http://www.jordan5whitemetallic.org/
2015.06.04 00:43 | URL | jordan 5 metallic silver #EBUSheBA [edit]
hello
it's nice posting.
教學 http://105.xyz2012.info
2015.03.25 08:07 | URL | 教學 #EBUSheBA [edit]
Is that true? Ill spread this information. Anyway, nice posting.
指考化學 http://105.xyz2010.info
2015.03.25 08:07 | URL | 指考化學 #EBUSheBA [edit]
hi
that's good posting.
xyz軟體 http://dbt.tw
2015.03.25 08:06 | URL | xyz軟體 #EBUSheBA [edit]
Is that true? Ill spread this information. Anyway, nice posting.
電子書 http://www.seednet.info
2015.03.25 08:06 | URL | 電子書 #EBUSheBA [edit]
hello
that's nice posting.
迪士尼美語世界 http://www.xyzs.info/xyz/EDU0727-70.html
2015.03.25 08:06 | URL | 迪士尼美語世界 #EBUSheBA [edit]
Is that true? Ill spread this information. Anyway, nice posting.
地理科 http://105.xyzs.info
2015.03.25 08:06 | URL | 地理科 #EBUSheBA [edit]
hello
it's nice posting.
平版系統 http://www.so-net.xyz
2015.03.25 08:03 | URL | 平版系統 #EBUSheBA [edit]

Post comment


  • password
  • 管理者にだけ表示を許可する

Trackback

trackbackURL:http://korngif.blog135.fc2.com/tb.php/371-60e2ed4e

ぽちっとな

ここをクリックされると、もっと頑張ってブログのの主が文句を言います!w カウンターストライクオンラインランキング http://www.negitaku.org/members/11899/

twitter1

twitter2

※ブログと連動してます。フォローはお気軽に

LIVE

トラフィックサイト

フリーエリア

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。